Имах страхотна бременност. Нямах нито гадене, нито повръщане. Бях една много щастлива бъдеща майка. Гинеколога, който ме следеше така и не ми каза до последно какъв пол ще е бебето, но и аз не съм настоявала да ми каже. Бебчо беше планиран, но не стана веднага. И един ден, купувайки си поредния тест, си мислех, че пак ще излезе една чертичка. Но при появата на втората направо онемях. Седях и гледах теста в продължение на 10-тина минути, незнаейки как да реагирам! Заляха ме невероятни емоции! След изумлението, че ще ставам майка, направо летях от щастие! Щях да си имам толкова желаното бебе! Чувството, че ще ставам родител е неописуемо!

Към 5-тия, 6-тия месец започнах да усещам леки, приятни движения. Когато движенията станаха по-силни, се опитвах да си представя как е застанало. И все си мислех как изглежда. Много ме риташе накрая.

Излязох рано в болнични, понеже работата не ми позволяваше повече да ходя. Ходех до 3-тия месец. През останалото време се наслаждавах на почивката си, но когато коремът започна да ми тежи и да се изморявам бързо, тогава вече нямах търпение бебо да се ражда. А и бяха невероятни жеги. Пожелавам на всеки такава бременност като моята - много спокойна и лека.