Раждането мина чудесно.Бяха ми препоръчали 2-ра градска болница и останах много доволна от нея. Не са ми искали нито лев.Попаднах на много внимателен, изцяло женски екип. Отношението им беше на много високо ниво.

Една седмица лежах в патологията и накрая ми предизвикаха раждането. Термина ми беше на 02.07.07 г., а родих на 09.07.07 г.За около 2-3 часа вече бях родила нормално едно голямо и здраво момче - тежеше 3970 гр. и 55 см. висок. Дори го мериха два пъти.

Когат го видях, ме заляха невероятни емоции. Нямах търпение да ни изпишат, за да се приберем в уютната домашна обстановка. Това да си видиш малкото съкровище накрая е направо невероятно изживяване! Едно такова мъничко и крехко създание. И колкото и да се опитвах да си го представям как изглежда преди това, нищо не можеше да се сравни с мига, когато го видях за първи път. Колкото и да съм го обичала преди раждането, след това вече го обожавах. Исках единствено да се грижа за мъничето и да го закрилям.

Когато изплака за първи път, направо се изумих - много силен глас извади Алекс. Но иначе е много спокоен и кротък. Няколко часа, след като родих и ме настаниха в стаята, вече се разхождах и отидох да си взема бебето. Хубавото е, че можеше да си е изцяло при мен. Но вечерно време го взимаха, за да мога да си почина. В стаята бях с още две майки.

Изписаха ни на 12.07.07 г. и ни дадоха и подаръци. Таткото беше много развълнуван. Това бе един изключително мил и трогателен момент, който едва ли ще избледнее някога.